23 Σεπτεμβρίου, 2012

Πως θωρακίζεται το κεφάλαιο και η ζημιά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το διπλανό άρθρο και την ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μιας τράπεζας με βιομηχάνους σε μεγάλα μονοπώλια της οικονομίας, ας συνεχίσουμε να βρίζουμε τους 300 της Βουλής γενικά ως κλέφτες και κυρίως ας περιμένει ο λαός ως Μεσσία την κυβέρνηση της αριστεράς. Μια χαρά έχει κοιμίσει η προσμονή στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός αφοπλίστηκε ξαφνικά μετά τις εκλογές και κοιτά κάτω από την κουβέρτα φοβισμένος τα μέτρα της σκλαβιάς.Αφήνει στο απυρόβλητο τον πραγματικά μοναδικό κερδισμένο της κρίσης που είναι τα μονοπώλια, τον μοναδικό ένοχο στη φτώχεια και την εξαθλίωση του λαού. Τα μονοπώλια θωρακίζονται, αλληλοδιαπλέκονται, αποκτούν προνόμια που τα έψαχναν χρόνια, βρίσκονται σε κάθε κλάδο και παντού.

Και από την άλλη συνθήματα, φλυαρίες, ¨τραπεζοκρατίες", εθνικοποιήσεις και λοιπές επαναστατικές στα λόγια αρλούμπες, που δε θα θίγουν ούτε στο ελάχιστο την κυριαρχία των μονοπωλίων τα οποία ως θαύμα θα ζουν μαζί μας, θα είναι ανθρώπινα και φιλολαϊκά με στόχο την καλυτέρευση της ζωής μας.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και εκεί επενδύει το κεφάλαιο για την επόμενη μέρα του. Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει ο λαός με τις αυταπάτες και τις ψεύτικες ελπίδες τόσο πιο γρήγορα θα φτάσει στη δική του λύτρωση.