26 Οκτωβρίου, 2012

Η εξαγωγή της επανάστασης κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και πως φτιάχνουμε αγωνιστικό προφιλ

Κάποιοι θα θυμόσαστε το άρθρο κατά τη διάρκεια των εκλογών όπου το left.gr (καταβολών ΣΥΡΙΖΑ) έκανε μια μικρή λαθροχειρία εμφανίζοντας συγκέντρωση του ΚΚΕ ως κάτι γενικό, αόριστο, αριστερό. Για να φρεσκαριστεί η μνήμη πατήστε εδώ. Ύστερα από αυτό το left.gr απάντησε προσπαθώντας με λίγα λόγια πως είμαστε φαντασμένοι και ψεύτες, γεγονός που μας ανάγκασε να τους εκθέσουμε περισσότερο βάζοντας στοιχεία. Για να το θυμηθείτε και αυτό πατήστε εδώ. Φυσικά όλα αυτά είχαν γίνει ύστερα από την εκπληκτική προεκλογική αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ που είχε στη φωτογραφία στελέχη της ΚΝΕ.

Τυχαία όλα αυτά; Κάποιος καλοπροαίρετος θα πει πως ναι. Ήταν μια ατυχής στιγμή που.. σταθερά επαναλαμβάνεται. Αν δεν έχεις κόσμο θα πρέπει να το εφεύρεις. Διότι καλά τα 30αρια στις δημοσκοπήσεις αλλά άμα διαπαιδαγωγείς τον κόσμο στη λογική της καλής διαπραγμάτευσης και της σοσιαλδημοκρατίας δεν κινείς ούτε τον αέρα.


Το ΚΚΕ λοιπόν σε μία συμβολική κινητοποίηση είχε ανεβάσει αυτό το πανό στην ακρόπολη.














...Το οποίο ως δια μαγείας σε μία εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό δέχτηκε μία μικρή αλλαγή. Μία εξαφάνιση δηλαδή. Βρείτε τη διαφορά στη διπλανή αφίσα.












Και αν νομίζατε ότι έχουν ηθική και ίχνος ντροπής ύστερα από όλα αυτά, φυσικά και πέσατε έξω. Στη διπλανή φωτογραφία βλέπετε μια παλιότερη κινητοποίηση του ΚΚΕ στην Ακρόπολη. Είχε το κακό πως το συγκεκριμένο πανό είχε και τα μονοπώλια και την Ευρωπαϊκή Ένωση και υπέγραφε ως ΚΚΕ. Μιλάμε για 3 κακά σε ένα για τον ΣΥΡΙΖΑ.





...Όμως για όλα έχουμε λύση και στη νέα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο εξωτερικό, υπήρχε πιο χοντροκομμένη αλλαγή. Καλλιτέχνες. Και επίσης πως τα λόγια είναι περιττά για την ξεφτύλα τους.