25 Νοεμβρίου, 2012

Η βρώμικη αντιΚΚΕ εφημερίδα των συντακτών ξαναπήρε το ρόλο της- Πάει και ο ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση βλέπετε..




Όταν ο συκοφάντης της «Εφημερίδας των Συντακτών» πιάνεται στα πράσα...


Να πώς έβαλε ο "λάτρης της αλήθειας" το φύλλο 8 της "Πανσπουδαστικής", για να μην μπορεί κανείς να το διαβάσει!...τότε, το ρίχνει στην τρελίτσα και εκτοξεύει νέες συκοφαντίες! Αυτό ακριβώς έκανε ο συντάκτης της εφημερίδας «Εφημερίδας των Συντακτών», Γ. Η. Χάρης. Αυτός ο κύριος, σε προηγούμενο φύλλο, εκτόξευσε το αισχρό ψέμα ότι η ΚΝΕ το 1973 ήταν κατά της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο και ότι μάλιστα την κατήγγειλε ως προβοκάτσια! Ως απόδειξη ανέφερε το φύλλο ν.8 της παράνομης «Πανσπουδαστικής» (όργανο της Αντιδικτατορικής ΕΦΕΕ), που υποτίθεται ότι καταγγέλλει την εξέγερση του Πολυτεχνείου και το οποίο φύλλο η ΚΝΕ και το ΚΚΕ τάχα έχουν εξαφανίσει!Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έστειλε στην εφημερίδα επιστολή-απάντηση και μια φωτογραφία, σε καλή ανάλυση, του συγκεκριμένου «εξαφανισμένου» εντύπου. Και τί έκανε αυτός, ο «λάτρης» της αλήθειας;Την «Πανσπουδαστική» Ν.8 την εξαφάνισε και την έβαλε ως γραμματόσημο για να μην μπορεί κανείς να τη διαβάσει!
Ενώ στα τεκμηριωμένα και αποκαλυπτικά επιχειρήματα της επιστολής «απάντησε» με νέα ψέματα και νέα διαστρέβλωση, χωρίς να γράψει λέξη για τις προηγούμενες συκοφαντίες του. Τώρα «μασώντας» τα λόγια του επί της ουσίας λέει: Μπορεί η ΚΝΕ να ήταν στην εξέγερση, να είχε και την πλειοψηφία στην "επιτροπή κατάληψης", αλλά δεν ήταν η καθοδήγηση! Τη νέα συκοφαντία επιχειρεί να την στηρίξει με μια απαράδεκτη συρραφή αποσπασμάτων από το πολυσέλιδο ντοκουμέντο - συμπερασμάτων του ΚΚΕ (1976) για την εξέγερση! Ο εν λόγω κύριος παίρνει ό,τι θέλει από το κεφάλαιο που περιλαμβάνει την αυτοκριτική εξέταση των αδυναμιών που είχαν τα όργανα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την ώρα της θύελλας και της αγωνιστικής έξαρσης στην οποία πρωταγωνιστούσαν, και προσπαθεί να την πλαστογραφήσει! Επιχειρεί, δηλαδή, να εμφανίσει τις διάφορες εκτιμήσεις εκείνης της περιόδου, που ανέφεραν ότι τα παράνομα καθοδηγητικά όργανα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δεν έμαθαν αμέσως για την κατάληψη, ως στοιχείο ενοχής! Το ίδιο κάνει και με μια θέση ή άποψη ενός στελέχους.
Τί μας λέτε κύριε Γ.Η. Χάρη! Αυτές δεν είναι ασκήσεις μνήμης, αλλιώς λέγονται.
Το πόσο προβλέψιμοι και επαναλαμβανόμενοι είναι οι κατά καιρούς συκοφάντες του ΚΚΕ αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι στην επιστολή του Γραφείου Τύπου προβλέπεται στο ποια θα είναι η επόμενη συκοφαντία και υπάρχει απάντηση! Ο Γ.Η. Χάρης προφανώς και θα την διάβασε, αλλά παριστάνει ότι δεν την είδε! Παραθέτουμε και τα δύο κείμενα για να τον θαυμάσετε...