27 Ιανουαρίου, 2013

ΤΗΣ ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...



Θυμάστε τον κ. Καρατζαφέρη τού ΛΑ.Ο.Σ, πόσες απανωτές κωλοτούμπες έκανε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα; Ομολογουμένως, για την ηλικία του οι επιδόσεις του ήταν αρκετά καλές, μα στο τέλος ζαλίστηκε και τον …χάσαμε.



Μην στενοχωριέστε όμως, αποκαλύφτηκε άλλος «κωλοτούμπας!!!», κι αυτόν θα τον «απολαύσουμε» επί πολύ.


Βλέπετε έχει περίπου τα μισά χρόνια τού κ. Καρατζαφέρη…
Είναι νέος, ωραίος, μοντέρνος!!!
Ποιος τον πιάνει!!! Σκέτη ...ανανέωση!!!  


Κι ως νέος συνεπώς, έχει περιθώρια για διαρκείς απανωτές κωλοτούμπες επί μακρόν, οπότε έχουμε κι εμείς την ευκαιρία να τον «απολαύσουμε» επί μακρόν…


Εξάλλου, αυτό το ταλέντο του και οι αντοχές του σ' αυτό, είναι και το διαβατήριό του για να γίνει χαλίφης στη θέση τού χαλίφη…


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!


Μόνο 4 μέρες πριν τι εκλογές στην Ελλάδα, 13-6-12 και ημέρα Τετάρτη, είπε και ελάλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Τσίπρας:


«Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια με αυτή του Ραχόι στην Ισπανία.»
(SOS: Η κυβέρνηση του Ραχόι, μέσα σε έναν χρόνο πήρε 40 δις μέτρα σε βάρος του Ισπανικού λαού. Την ίδια στιγμή η ισπανική κυβέρνηση προετοιμάζει νέο πακέτο μέτρων ύψους 150 δισεκατομμυρίων ευρώ στις πλάτες τού λαού. Όσο για την επίσημη ανεργία στην Ισπανίαξεπέρασε το 25%...)


22-11-12 και μέρα Πέμπτη όμως,  άλλα είπε και ελάλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κύριοςΤσίπρας:


«Δεν υπάρχει σήμερα κανένας οικονομολόγος σοβαρός σ’ όλο τον κόσμο που να ισχυρίζεται ότι (…) η πολιτική Ραχόι στην Ισπανία μπορεί να δώσει αποτελέσματα και μπορεί να μας βγάλει απ’ τη κρίση...»


Τώρα θα μου πείτε, άλλο Τετάρτη κι άλλο Πέμπτη... Τι να πω κι εγώ…;


Η κωλοτούμπα, της κωλοτούμπας, την κωλοτούμα, ω κωλοτούμπα…


Ποιος να θυμάται τώρα τι έλεγε πριν και τι μετά;


Επειδή λοιπόν ο κ. Τσίπρας έκανε πολλές δοκιμές και διαπίστωσε ότι ο λαός (μες στην σκουντούφλα τής μαύρης φτώχειας, της ανασφάλειας για το σήμερα και το αύριο, μα και της πανδημίας που λέγεται ανεργία)δεν πολυθυμάται βαρύγδουπες δηλώσεις πολιτικάντηδων και βαρετά λογύδρια, άρχισε και τα φλικ-φλακ!  Κωλοτούμπες στον αέρα!!!


«Ξέρουμε ότι όπου έχει περάσει το ΔΝΤ έχει αφήσει πίσω του στάχτη, έχει αφήσει πίσω του αποκαΐδια. Δεν πρέπει αυτό να το αφήσουμε να συμβεί και στη χώρα μας. Δεν αξίζει στη χώρα μας αυτή η τύχη».


Αυτά έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Τσίπρα πριν τις εκλογές…


«Το ΔΝΤ κατανοεί ότι το ελληνικό πρόγραμμα δε βγαίνει χωρίς γενναίο κούρεμα (…) δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ η περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα (...) διαπιστώνουμε ότι ένα τεχνοκρατικό λαθάκι έχει στοιχίσει πόνο και δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπους».


Αυτά λέει ΤΩΡΑ ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Τσίπρα…


Συγνώμη, ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ και οι ΣΥΝ αυτώ…


Εδώ δηλαδή «απολαμβάνουμε» και ανάποδο φλικ-φλακ!!!


Ανάποδες κωλοτούμπες στον αέρα και ουαί τοίς ηττημένοις!


Γιατί ηττημένος θα είναι ο λαός μας, αν πέσει στα δίχτυα τού νέου δικομματικού «ντέρμπι»που έχει ήδη στηθεί και «παίζεται» ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τους πέριξ αυτής και τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πέριξ αυτού.


Συγνώμη, του ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ και των ΣΥΝ αυτώ, ήθελα να πω.


...Τέλος πάντων, αν θέλετε περισσότερα επί τής θεαματικής ολόφρεσκης κωλοτούμπας του κ. Τσίπρα, με την οποία κερδίζει το χρυσό …μονοπωλιακό μετάλλιο από ΗΠΑ μέχρι ΕΕ,


Ρίξτε μια ματιά ΕΔΩ και ΕΔΩ.


Όλα στον αέρα!!!


Τίποτα κρυφό!!!


Πηγη: Revolt