25 Φεβρουαρίου, 2013

Παίξε μπάλα με… το ΠΑΜΕ!


H Γραμματεία νέων του ΠΑΜΕ για μια ακόμη χρονιά καλεί όλους τους νέους εργάτες, τους ανέργους τους σπουδαστές και τους μετανάστες να δηλώσουν συμμετοχή στο φετινό εργατικό πρωτάθλημα.

Θέλουμε η διοργάνωση αυτή να ακουμπήσει σε ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι της εργατικής νεολαίας, να γίνει γνωστό στα εργοστάσια, στα γραφεία, στα νυχτερινά σχολειά ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη αλάνα της κάθε εργατικής –λαϊκής γειτονιάς και όπου αλλού ζει και αναπνέει το πιο παραγωγικό κομμάτι της τάξης μας.

Με παρακαταθήκη τις προηγούμενες διοργανώσεις και ιδιαίτερα την περσινή αισιοδοξούμε για πιο ανεβασμένη συμμετοχή, απευθύνουμε κάλεσμα στα συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα από κάθε κλάδο να συμβάλλουν αποφασιστικά στην καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος

ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ…ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ!

Το φετινό πρωτάθλημα θα «κάνει έναρξη»
σε μια δύσκολη περίοδο για την εργατική τάξη. Σε μια περίοδο όπου ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις για την ζωή του και την οικογένεια του. Είναι επιτακτική ανάγκη να ορθώσει το ανάστημα του ενάντια στο αντεργατικό σφαγείο, να αποβάλλει τώρα κάθε στοιχείο συμβιβασμού και υποταγής να φράξει το δρόμο προς την εξαθλίωση του μέσα από την ταξική ενότητα, την οργάνωση, μακριά από αυταπάτες.

Δεν υπάρχει νικητής και χαμένος!

Στο εργατικό τουρνουά δε μας ενδιαφέρει αν μία ομάδα είναι καλύτερη από κάποια άλλη. Καμία ΠΑΕ δεν ελέγχει τους κανόνες του παιχνιδιού ούτε οι αγώνες στήνονται στα αποδυτήρια και στα κουρελόχαρτα του στοιχήματος. Δεν έχουμε ανάγκη κανένα σύνδεσμο να «κανονίζει» της βρωμοδουλειές κάποιου μεγαλομετόχου μέσα και έξω από το γήπεδο. Δε μας επιβάλλει καμιά πολυεθνική εταιρία να ντοπαριστούμε.

Μέσα από το δικό μας τουρνουά προβάλλουμε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής όπου το ποδόσφαιρο και κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα θα είναι υπόθεση για όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της, χωρίς εμπόδια.

Ενάντια σε κάθε ναρκωτική ουσία στήνουμε κοινό μέτωπο πάλης με θεραπευτικές κοινότητες που αντιστέκονται, που έρχονται σε ρήξη με το υπάρχον σύστημα που γεννά και διαιωνίζει την ναρκωκουλτούρα.

Δήλωσε τη συμμετοχή της ομάδας σου στο mail (pame@pamehellas.gr) και στο τηλέφωνο του ΠΑΜΕ (210.3833786­) ή μέσα από το σωματείο σου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μέσα στον Απρίλη και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες