25 Φεβρουαρίου, 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Ψέμα με το κιλό…


15.11.2012

Α. Tσίπρας: «οι μισθοί και οι συντάξεις- που θα επαναφέρουμε με ένα νόμο και ένα άρθρο, όταν πολύ γρήγορα θα βρεθούμε σε θέση διακυβέρνησης, για να αντιστρέψουμε αυτή την καταστροφή.»

24.02.2013

Γ. Σταθάκης: «Η επιστροφή μισθών και συντάξεων σε επίπεδα συμβατά με εκείνα προ του 2009 μπορεί να γίνει μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η οικονομία ανακάμπτει και βρίσκεται στα επίπεδα του 2009. Αυτό είναι μια σταδιακή διαδικασία.

Δημοσιογράφος: Συνεπώς αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται με «έναν νόμο»…

Γ. Σταθάκης: «…γι’ αυτό και ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε τη λέξη “σταδιακά”»

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Τι λέει ο Σταθάκης; Ότι ακριβώς και η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, η ΕΕ, το ΔΝΤ και όλοι οι στυλοβάτες του συστήματος. ΑΝ έχουμε κέρδη, ΑΝ βελτιωθεί η κατάσταση στην οικονομία τότε «σταδιακά» θα σας πετάξουμε κανένα κοκαλάκι. Βέβαια, ψέμα είναι και αυτό. Γιατί για να υπάρξει νέος κύκλος κερδοφορίας για το κεφάλαιο χρειάζονται μισθοί στο πάτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει φανερά το λαό. Όσοι παρασύρθηκαν από τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» να βγάλουν συμπεράσματα. Στο ταξικό αγώνα μαζί με τους κομμουνιστές βρίσκεται η λύση.  Ο λαός να πάρει στα χέρια του τη ζωή του, να παλέψει για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του ΤΩΡΑ και όχι ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ…

ΠΗΓΗ: RED ATTACK