26 Ιουλίου, 2013

Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο: Επέστρεψε ως απαράδεκτη ερώτηση που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή

Για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη στη Χρυσή Αυγή. Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο επέστρεψε ως απαράδεκτη την ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παπά, που έστειλε το «τμήμα επιστημονικών συνεργατών» στην Ομοσπονδία «για ενημέρωση», αφήνοντας και ανοικτό παραθυράκι να εγκαινιάσουν επικοινωνία μαζί τους («για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον τομέα των επιστημονικών συνεργατών»).

Σαν απάντηση η Ομοσπονδία έστειλε πίσω την ερώτηση, γράφοντας με κεφαλαία γράμματα: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ. Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πώς να παλεύουν για το δίκιο τους, όπως γνωρίζουν πολύ καλά το ρόλο των φασιστών, των ναζί και των κομμάτων τους. Έχουμε πείρα! Για αυτό δεν επιθυμούμε καμία συζήτηση με απογόνους και νοσταλγούς των δημίων του λαού. Παρακαλούμε μη μας ξαναστείλετε τίποτα!».

Η κίνηση αυτή της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο έρχεται να προστεθεί σε αντίστοιχες των εργαζομένων στην ΕΤΕ, αλλά και στην Τσαριτσάνη, την Καρδαμύλη, την Πάρο, τη Σάμο, στη Βόρεια Εύβοια, σε χώρους δουλειάς και λαϊκές γειτονιές παντού στην Ελλάδα.