09 Αυγούστου, 2013

Tα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής ετοιμάζουν επίθεση με τον κώλο, στο εργατικό κίνημα και στο ΠΑΜΕ!

Τα σούργελα-κότες της Χρυσής Αυγής
Τα τσιράκια των εφοπλιστών, τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής μπήκαν ως συμμορία με κράνη και καταδρομική στην κλειστή και έρημη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και έκαναν συζήτηση δήθεν με εργαζόμενους ξανά δήθεν, ανεβάζοντας βίντεο στο site τους ως μέγιστη επιτυχια.

Από το βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς το βάθος της συγκέντρωσης! Σαράντα φασίστες και πέντε εργαζόμενοι!

Πέρα από τα γνωστά περί κόκκινης χούντας, λένε διάφορα ανέκδοτα λες και έκαναν κάτι το εντυπωσιακό! Ο Λαγός λχ λέει με περηφάνια πως μπήκαν στη φωλιά του ΠΑΜΕ! Μόνο που το ΠΑΜΕ δεν ήταν εκεί κύριε ναζάκο! Δεν κρατάει βάρδιες Αυγουστιάτικα για επισκέπτες που έρχονται στα μουλωχτά.

Ανάμεσα σε άλλες αρλούμπες, λένε πως θα πάνε κόντρα στο σωματείο και αν χρειαστεί θα βρεθούν απέναντι από το ΠΑΜΕ! Δηλαδή εχθρός του οργανωμένου εργατικού κινήματος, απεργοσπαστικός και εφοπλιστικός μηχανισμός με τα όλα του. Αποκαλύπτονται καθαρά ως ρουφιάνοι της εργοδοσίας ..

Βέβαια στο ερώτημα αν η Χρυσή Αυγή έρθει στο συνδικάτο μετάλλου Πειραιά που είναι "φωλιά του ΠΑΜΕ" όπως λένε, διατυπώνουν κάτι μαμουνιές του στυλ "αν είστε κι εσείς οι εργαζόμενοι" (οι 5 δηλαδή) και κάτι τέτοια..

Εμείς πάντως, παράσιτα της κοινωνίας, λακέδες της εργοδοσίας και των εφοπλιστών, φουσκωτοί τρόμπες στο μυαλό και στο σώμα, φασιστοειδή του Χίτλερ και του Lifestyle δε σας φοβόμαστε.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Και δε σας φοβόμαστε αναπαράγοντας και το βίντεο-μαΪμού σας!


* "Εσείς είστε ζώνη! Τι σχέση έχετε με αυτούς που φτιάχνουν κονσέρβες"! 
Ιστορική δήλωση άσχετου φασίστα με το εργατικό κίνημα, με τους εργάτες, με τους κλάδους! Πιο τρόμπας πεθαίνεις..

Η συνάντηση της Χρυσής Αυγής στη ζώνη στα μουλωχτά με 5 εργαζόμενους και 40 σωματοφύλακες!