25 Σεπτεμβρίου, 2013

Οι μαρκαδόροι της φωτιάς

Mπορεί να έπεσε το μάτι σας μπορεί και όχι..

Στο Βόλο, σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα ένας προϊστάμενος έπιασε έναν μεσήλικα να κλέβει ένα κουτί μαρκαδόρους.

Ως εδώ μια χαρά..

Ο μεσήλικας αφού δάκρυσε και ντράπηκε για την κλοπή, τους είπε πως είναι άνεργος και πως δεν έχει λεφτά για όλη τη λίστα που του έδωσε το παιδί του για το σχολείο. Αναγκάστηκε να κλέψει τους μαρκαδόρους για να μην λείψει τίποτα από το παιδί του. Ο προϊστάμενος και οι υπεύθυνοι δε χαμπάριασαν και κάλεσαν την αστυνομία αφού πρώτα του πήραν τα τελευταία 20 ευρώ από το πορτοφόλι.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και πέρασε αυτόφωρο, κοιμήθηκε αν μπόρεσε να κοιμηθεί στο τμήμα και την άλλη μέρα αντιμετώπισε την έδρα όπου με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγνώμη. Η δικαιοσύνη που είναι τυφλή του έβαλε φυλάκιση με αναστολή και του χρέωσε 80 ευρώ δικαστικά έξοδα. Σε αρκετά site πάντως διαβάζουμε πως αφέθηκε ελεύθερος και αθωώθηκε. Βέβαια αθώωση μπορεί να είναι και η αναστολή επειδή δεν τον έβαλαν μέσα!

Η είδηση βρίσκεται εδώ και εδώ!

Αηδιάσατε;
Νευριάσατε;
Σας βγαίνει μίσος;

Υπάρχει και παρακάτω..

Ποιο είναι αυτό το υποκατάστημα;
Όλοι φανταζόμαστε.. αλλά ήθελα να το ψάξω!

Σύμφωνα με διάφορα blogs αλλά και σχόλια στη σελίδα του καταστήματος στο facebook, το κατάστημα φαίνεται να είναι το... jumbo στο Βόλο (προσωπικά δε θα πέσω και από τα σύννεφα αν επιβεβαιωθεί)!

Μάλιστα σύμφωνα με σχόλια στη σελίδα, πέφτει ψαλίδι καθώς πολλά από αυτά κόβονται. Παράλληλα ενώ φαίνεται πως υπάρχει υπεύθυνος που χειρίζεται το σχολιασμό απαντάει παντού εκτός από τις κατηγορίες και ερωτήσεις..

Φαντάζεστε φυσικά πως εφόσον είναι το jumbo η διαφήμιση για τον τιμωρό των λιστών αποκτά άλλο νόημα..

Θα επανέλθω!